Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@19:40:31 GMT

خرید و فروش فیلترشکن از درگاه رسمی

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۰۱۵۴

خرید و فروش فیلترشکن از درگاه رسمی

روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت: با وجود حجم بالای ترنول مالی این کسب و کار، بسیاری از حضور برخی گروه‌های صاحب نفوذ و به تعبیری شکل‌گیری نوعی مافیای اقتصادی در آن خبر می‌دهند. با این حال تاکنون هیچ مقام رسمی، اطلاعات و داده‌هایی را در این خصوص منتشر نکرده و برآوردها در این‌باره به گمانه‌زنی‌ها محدود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درآمد خرید و فروش چقدر است

بر این اساس، آن طور که رگولاتوری ایران آمار داده، در حال حاضر ۷۲ میلیون و ۹۴۱ هزار کاربر اینترنت پهن‌باند در کشور فعال هستند که از آن تعداد حدود ۶۰ میلیون نفر به اینترنت پرسرعت موبایل (۳G و ۴G) دسترسی دارند. از آنجایی که برای استفاده از این اینترنت، کاربر باید تلفن همراه هوشمند در اختیار داشته باشد، می‌توان حدس زد که تعداد قابل توجهی از این افراد در تلفن‌های همراه‌شان از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند. برای اطمینان از حدود این کاربران، می‌توان به آمار جهانی «وی‌آرسوشال» و «هودسوییت» مراجعه کرد.

بر این اساس، در ایران دست‌کم ۴۰ میلیون کاربر موبایل در شبکه‌های اجتماعی فعال هستند. محمدجواد آذری‌جهرمی مدتی پیش گفته بود: ۴۲ تا ۴۵ میلیون کاربر شبکه‌های اجتماعی در کشور فعال هستند که آن آمار جهانی را تأیید می‌کند. از آنجایی که تقریباً تمام شبکه‌های اجتماعی جهانی به جز اینستاگرام در ایران فیلتر هستند. با تقریب خوبی می‌توان ادعا کرد که تقریباً تمام این افراد در تلفن‌های همراه‌شان از فیلترشکن استفاده می‌کنند. به‌طور میانگین اگر از هر ۸ کاربر، یک نفر از فیلترشکن‌های غیررایگان استفاده کند، می‌توان تخمین زد حداقل هزینه ماهانه ۵۰ میلیارد تومان است.

حساب و کتاب حداقلی

با این حساب، اگر تعداد کاربران موبایلی دارای فیلترشکن را در پایین‌ترین حد آن یعنی ۴۰ میلیون نفر در نظر بگیریم، می‌توان گفت دست‌کم ۵میلیون کاربر از فیلترشکن‌های پولی و غیررایگان استفاده می‌کنند. از طرف دیگر، بررسی‌های فروشندگان اینترنتی وی‌پی‌ان در کشور نشان می‌دهد، هزینه اشتراک ماهانه نرم‌افزارهای ضدفیلتر اینترنت بین ۵ تا ۱۸ هزار تومان است. اگر قیمت متوسط هر ماه اشتراک فیلترشکن را فقط ۱۰ هزار تومان در نظر بگیریم، گردش مالی ماهانه فروش فیلترشکن در ایران به دست می‌آید که برابر با ۵۰ میلیارد تومان در ماه یا به عبارت دیگر سالانه به ۶۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

این رقم، با در نظر گرفتن حداقل آمارها تهیه شده و کاملاً خوش‌بینانه است. در سال ۹۲ گزارش مشابهی در ایسنا منتشر شد که نشان می‌داد، در آن سال با وجود اینکه تلگرام فیلتر نشده بود، این هزینه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در ماه بود. سال‌ها پیش از آن، در گزارشی که وزارت ورزش و جوانان در سال ۲۰۱۴ (۸۴-۸۳) منتشر کرد، تخمین زده شد دست‌کم ۷۰ درصد جوانان ایرانی از فیلترشکن استفاده می‌کنند. اگر این آمارهای قدیمی‌تر را کنار هم بگذاریم، ۵۰ میلیارد تومان منطقی و حتی بسیار خوش‌بینانه است.

خرید از درگاه رسمی

بسیاری از افراد فیلترشکن‌های مورد نیاز خود را از طریق اینترنت جست‌وجو و خریداری می‌کنند. با ورود به این سایت‌ها که برخی از آنها حتی فیلتر نیستند، مخاطبان را برای خرید به درگاه‌های بانکی هدایت می‌کنند. در حالی که این درگاه‌ها قاعدتاً باید صرفاً برای کسب‌وکارهای مجاز که دارای نماد اعتماد الکترونیکی باشند، صادر شود. این احتمال وجود دارد که اشخاص با ثبت شرکتی که کسب‌وکار مجاز ارائه می‌کند، یک درگاه صوری گرفته و تراکنش‌هایی با هدف‌های دیگر را از طریق آن انجام می‌دهند.

در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد تراکنش‌های مالی از طریق مجموعه شاپرک و پی‌اس‌پی‌ها صورت می‌گیرد و نظارت این شبکه یک ضرورت اساسی است. با این حال نظارت و اعمال محدودیت از سوی پی‌اس‌پی‌ها می‌تواند با تضاد منافع برای آنها همراه باشد و فرآیندهای نظارت را کند کند.

سروش صاحب فصول روابط عمومی شاپرک درباره نظارت‌ها به «اعتماد» می‌گوید: نه‌تنها فیلترشکن بلکه هر کسب و کار دیگری مانند شرط‌بندی و … چند موضوع در خصوص آنها مطرح شده است. شاپرک و PSP‌ها به عنوان اعضای شبکه پرداخت کشور یک‌سری الزامات در خصوص درگاه‌ها دارند. اعطای درگاه برای کسب و کارهای غیرقانونی ممنوع است. غیرقانونی الزاماً به معنی کسب و کار غیرقانونی نیست، به عنوان مثال کتابفروشی که مجوز این کسب و کار را در اختیار ندارد نیز کار غیرقانونی می‌کند و اختصاص درگاه ممنوع و بر این اساس پی‌اس‌پی‌ها بر اساس نظارت‌ها و الزامات به این کسب و کارها درگاه نمی‌دهند.

او در توضیح اقدامات غیرقانونی می‌گوید: در بسیاری از موارد برای یک کسب و کار قانونی درگاه می‌گیرند و شرکت پی‌اس‌پی براساس مستندات درگاه پرداخت اختصاص می‌دهد؛ اما پس از زمانی آن درگاه روی سایت دیگری فعال می‌شود. او ادامه می‌دهد: در چند ماه اخیر که سخت‌گیری‌های ما بیشتر شده شاهد این موضوع هستیم که برخی افراد در فضاهای مجازی کسب و کار خود را تبلیغ می‌کنند اما در لحظه پرداخت می‌بینند که وارد سایت دیگری شده‌اند و از طریق آن سایت مشتریان را به درگاه هدایت می‌کنند.

او در پاسخ به این سوال که آیا پس از اختصاص درگاه به متقاضی نظارتی بر آن صورت می‌گیرد یا نه، می‌گوید: بله، نظارت انجام می‌شود هم شرکت‌های پی‌اس‌پی و هم شاپرک این کار را انجام می‌دهند، اما این نظارت به این معنی نیست که با تغییر سایت‌ها و کاربری‌ها ما هشداری را دریافت کنیم، زیرا به لحاظ فنی چنین چیزی ممکن نیست. ما در شاپرک و پی‌اس‌پی‌ها رول‌هایی را تعریف کرده‌ایم. بر این اساس برای تراکنش‌های مشخصی در طول یک روز پایش‌های خاصی انجام می‌شود. تراکنش در برخی ساعت‌های شبانه‌روز و تعداد دفعات تراکنش نیز پایش‌های متفاوت خود را دارد. وقتی که خارج از این محدوده‌های منطقی شاهد تراکنش باشیم، به آن ترمینال و درگاه حساس می‌شویم.

صاحب فصول ادامه می‌دهد: این مختص درگاه‌ها نیست و شامل پرت‌ها نیز می‌شود. به عنوان نمونه زمستان پارسال ۸۰ پوز را شناسایی کردیم که خود را پیرایشگاه مردانه معرفی کرده بودند و تراکنش‌هایی در نیمه‌شب‌ها و بامداد صورت می‌دادند، برخی از آنها متعلق به آرایشگاه‌ها در ترمینال‌ها بوده است اما عمده آنها پوزهایی بوده که به وسیله آنها کارهای غیرقانونی انجام می‌شده است. بررسی‌های «اعتماد» نشان می‌دهد که چند سایت مطرح و قدیمی خرید و فروش فیلترشکن درگاه‌های وابسته پرداخت الکترونیک سامان کیش صورت می‌گیرد. همچنین در بخش پذیرنده این درگاه به منظور فیلترشکن نام شرکت کارت اعتباری ایرانیان به چشم می‌خورد.

صاحب فصول درباره نام پذیرنده در بخش درگاه‌ها می‌گوید: نام پذیرنده نام آن فروشگاه اینترنتی است. پذیرنده از نظر شاپرک فروشنده‌ای است که دستگاه پوز را در فروشگاهش گذاشته و اگر اینترنتی خرید می‌کنید، آن سایتی است که محصول را به شما می‌فروشد. طبیعی است که پذیرنده خود را نزد پی‌اس‌پی فروشنده فیلترشکن معرفی نکرده است. باید دید این شرکت خود را چگونه تعریف کرده است. جست‌وجو در خصوص شرکت کارت اعتباری ایرانیان نشان می‌دهد، عمده فعالیت این شرکت، بر مبنای پرداخت است. خدمات اعتباری، کارت اعتباری و… از خدمات این شرکت و صدور درگاه از دیگر فعالیت‌هایی است که به این مجموعه اضافه شده است.

یکی از مدیران این شرکت در گفت‌وگو با «اعتماد» می‌گوید: یکی از خدماتی که ما ارائه می‌دهیم، صدور درگاه است و در روزهای اخیر این خدمات بیشتر شده است. این مدیر در پاسخ به این سوال که آیا نظارتی بر این درگاه‌ها صورت می‌گیرد، می‌گوید: ممکن است درگاه‌ها به تخلف دست بزنند اما این موضوع در حوزه اختیارات من نیست. او در واکنش به این سوال که آیا ارتباطی میان آن مجموعه با فروش فیلترشکن‌ها وجود ندارد، می‌گوید: این پرسش‌ها را باید در قالب گفت‌وگویی حضوری دنبال کرد.

خلأ قانونی

بسیاری از کارشناسان معتقدند همان‌طور که در خصوص استفاده از فیلترشکن‌ها قوانین مشخصی وجود ندارد، قوانین روشنی درباره خرید و فروش فیلترشکن نیز موجود نیست. حکیم ایمانی، کارشناس حقوقی در گفت‌وگو با «اعتماد» می‌گوید: در این‌باره اختلاف‌نظر میان قضات و صاحب‌نظران وجود دارد. برخی بر اساس ماده ۱ و ماده ۲۵ قانون جرایم رایانه‌ای مصوب ۱۳۸۸ بر اساس استناد به دسترسی‌های غیرمجاز خرید و فروش و حتی دسترسی به فیلترشکن‌ها را عمل غیرقانونی و حکم آن را مجرمانه تلقی می‌کنند.

او ادامه می‌دهد: در صورتی که در این‌باره اختلاف‌نظر وجود دارد؛ از آنجایی که به‌طور مشخص قانونی برای کسب و کارهای مجازی وجود ندارد، این مشکلات وجود دارد و به تعبیری من آن را خلأ قانونی می‌نامم. او ادامه می‌دهد: بر اساس اصول اولیه قانون اساسی مواد ۳۶ و ۳۷ و مجازات اسلامی زمانی که بخواهیم فردی را متهم به عمل مجرمانه کنیم از قبل باید آن عمل مجرمانه به جامعه ابلاغ شود. تا زمانی که مساله ابلاغ قانونی به صراحت انجام نشده نمی‌توان بار قانونی معناداری داشته باشد.

ایمانی ادامه می‌دهد: یک‌سری حقوقدانان معتقدند؛ این عمل فارغ از نتایج آن اگر غیرقانونی است، چرا مرجع قانونی مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در خصوص آن تصمیم‌گیری نمی‌کنند. این خلأ قانونی موجب اختلاف‌نظر می‌شود. در خصوص خرید و فروش آن نیز هیچ قانون وجود ندارد. حداقل من هیچ قانون مشخصی را در این خصوص نمی‌شناسم. بر اساس کدام قانون فروش وی‌پی‌ان و پروکسی غیرقانونی است. او ادامه می‌دهد: علاوه بر ضرورت تعیین تکلیف درباره خرید و فروش فیلترشکن‌ها باید در خصوص استفاده از آن نیز تصمیم‌گیری شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی محمدجواد آذری جهرمی فضای مجازی شورای عالی فضای مجازی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۰۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نکته طلایی هنگام خرید فرش ۱۲۰۰ شانه

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، عمده ترین کفپوش منازل ایرانی از سال‌های دور، فرش است که علت انتخاب و فراگیری این محصول بی نظیر زیبایی چشم نواز آن است. همچنین فرش می‌تواند به ایجاد یک سطح مقاوم برای گروه‌های آسیب پذیر همچون کودکان و سالمندان کمک نماید. قطعاً زمانی که به قصد خرید فرش از بازار و فروشگاه‌ها مشغول بوده اید، متوجه طیف گسترده فرش‌های ماشینی و دستباف شده اید که این تنوع در رنگ و بافت فرش توانسته است تقریباً برای هر بودجه و دکوری راه حلی مناسب ارائه دهد.

وجود فرش باعث احساس گرمابخشی و راحتی بیشتر در منزل می‌شود و اکثر افراد از اقامت در مکان‌هایی که با فرش پوشیده شده احساس راحتی بیشتری می‌نماید. همچنین لازم به ذکر است که فرش نقش بسیار مثبتی در سلامت و رفاه انسان دارد.

نکات طلایی خرید فرش ۱۲۰۰ شانه

زمانی که برای خرید فرش به نمایشگاه‌ها مراجعه می‌کنید، متناسب با سلیقه و نیاز مشتری فرش‌های متفاوتی وجود دارد همچون فرش‌های ۷۰۰ شانه، ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ شانه که در این میان فرش ۱۲۰۰ شانه نسبت به دیگر فرش‌های ماشینی پرفروش‌تر است. از مهم‌ترین دلایل فروش بالای این فرش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بافت دستباف گونه

قیمت مناسب

دوام و ماندگاری بالا

تنوع در طرح و رنگ فرش

بافت دستبافت گونه

برای بافت فرش‌های ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ شانه به دلیل فشردگی و ظرافتی که دارند نیاز است تا از الیاف با ضخامت کمتر نسبت به الیاف فرش ۷۰۰ شانه استفاده گردد. برای خرید فرش ۱۲۰۰ شانه لازم است در زمان خرید به شانه و تراکم فرش توجه بسیار داشت. زیرا یکی از عواملی که در کیفیت و قیمت نهایی محصول موثر است شانه فرش است. اصطلاح شانه فرش به معنای تعداد گره‌هایی است که در یک متر از فرش به کار رفته است. پس در زمان خرید به این نکته توجه داشته باشید که فرش ۱۲۰۰ شانه باید در فرش ۱۲۰۰ گره عرضی داشته باشد.

همیشه اصطلاح تراکم فرش در کنار شانه فرش بیان می‌شود، تراکم نیز عامل مهم دیگر در تشخیص کیفیت فرش است و به تعداد گره‌های موجود در یک متر طول فرش ماشینی اطلاق می‌شود.

جنس الیاف فرش

در میان انواع جنس نخ خاب فرش ماشینی که در بازار موجود است در حال حاضر نخ آکریلیک هیت ست شده یکی از بهترین الیاف موجود می‌باشد که در بافت اغلب فرش‌های ماشینی به کار می‌رود.

شناسنامه اصالت فرش

یکی از مواردی که به ما در زمان خرید برای انتخاب یک محصول با کیفیت کمک می‌نماید، وجود شناسنامه اصالت فرش است که در پشت فرش نصب می‌گردد. در این شناسنامه اصالت به مواردی همچون شرکت تولید کننده و برند تجاری، آدرس دقیق کارخانه، علامت ملی استاندارد برای تایید کیفیت محصول و علامت عضویت در انجمن نساجی ایران درج شده است.

فرش‌های ماشینی با کیفیت متفاوتی برای کاربردهای مختلفی تولید می‌گردند. برای مثال فرش ۱۲۰۰ شانه جز محصولات لوکس و با قیمت بالا در بازار محسوب می‌شوند. شما می‌توانید با انتخاب فرش مورد نظرتان از طریق اینترنتی و سفارش محصول به صورت غیر حضوری قیمت پایین‌تری را برای فرش دلخواهتان بپردازید. فرش مانلی برای رعایت حال مصرف کننده، واسطه‌های فروش فرش را حذف نموده و فرش را با قیمت درب کارخانه به فروش می‌رساند.

فرش ۱۲۰۰ شانه به دلیل کیفیت، زیبایی چشم نواز، ظرافت دستبافت گونه و مرغوبیت الیاف، در سال‌های اخیر از محبوبیت خاصی در بین مردم برخوردار شده است. برای بافت فرش ۱۲۰۰ شانه از الیاف مرغوب همچون آکریلیک استفاده می‌شود و به دلیل تنوع در طراحی و رنگ‌بندی جذاب، در سراسر دنیا به فروش می‌رسد و طرفداران زیادی دارد. فرش‌های ۱۲۰۰ شانه نسبت به ۷۰۰ و ۱۰۰۰ شانه دارای ظرافت و ریزبافتی منحصربه‌فردی است که به همین دلیل، طراحی نقوش در این فرش متفاوت‌تر است و این طرح‌ها فقط روی تراکم بالا بافت و طراحی می‌شوند.

فرش دستباف گونه ۱۲۰۰ شانه

فرش‌ها با توجه به نوع شانه و تراکمی که تولید می‌گردند به دسته‌های مختلفی شامل فرش ۷۰۰ شانه ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ شانه تقسیم بندی می‌شوند. اگر نگاهی به بازار خرید و فروش فرش ماشینی داشته باشید متوجه خواهید شد که هر کدام از این گروه از فرش‌ها در موارد مختلفی همچون کیفیت، رنگ، طرح و نقشی متفاوت در بازار عرضه می‌شوند و هر کدام مورد توجه گروه خاصی از خریداران می‌باشند.

فرش ۱۲۰۰ شانه استاندارد با تراکم ۳۶۰۰ گره به بازار عرضه می‌گردد و از با کیفیت و عالی‌ترین محصولات به شمار می‌رود، محصولات ۱۲۰۰ شانه عموماً با الیاف آکریلیک هیت ست شده بافته می‌شوند که جنس الیاف باعص می‌شود که محصول نهایی ضد حساسیت، بدون پرزدهی و با دوام بسیار بالا به خریداران ارئه گردد.

سخن نهایی

در این مقاله سعی کردیم ۴ نکته طلایی برای انتخاب و خرید فرش ۱۲۰۰ شانه را بیان نماییم. برای خرید بهترین و باکیفیت ترین فرش ماشینی کاشان در انواع طرح‌ها می‌توانید از سایت فروشگاهی فرش مانلی دیدن نموده و برای انتخاب و خرید فرش ۱۲۰۰ شانه از کلکسیون‌های ماردین و هیوا بازدید نمایید. شما می‌توانید برای خرید فرش با کارشناسان فروش و دکوراسیون داخلی فرش مانلی تماس حاصل نموده و به صورت رایگان مشاوره دریافت نمایید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6100237

دیگر خبرها

  • گران‌ترین خرید لیورپول به بارسلونا نمی‌رود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • خرید باسکول دقیق و اصل
  • ۴ نکته طلایی هنگام خرید فرش ۱۲۰۰ شانه
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر