Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@07:48:56 GMT

برادرکشی در حیاط خانه پدری

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۷۵۸۶۹

برادرکشی در حیاط خانه پدری

مهم‌ترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (سه شنبه نهم شهریور ماه سال ۱۴۰۰) را می‌توانید در این بسته خبری مشاهده کنید.   آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»   مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۴ میلیون و ۹۹۲ هزار و ۶۳ تن رسید. بیشتر بخوانید
"چاه کشاورزی" جانِ ۳ برادر را در کرمانشاه گرفت   رییس سازمان آتشنشانی کرمانشاه از جان باختن سه برادر بر اثر گاز گرفتگی در چاه آب کشاورزی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید
گذشت از قصاص برای رضا خدا   پسر زندانی که 10 سال قبل در جریان یک نزاع خیابانی مرتکب قتل شده و به قصاص محکوم شده بود با رضایت خانواده مقتول از کابوس مرگ رهایی یافت. بیشتر بخوانید
کشف ۳ تن سیم و شمش مس سرقتی با بارنامه جعلی   نیرو‌های پلیس آگاهی رفسنجان سارقان را در انتقال محموله سیم و شمش سرقتی ناکام گذاشتند. بیشتر بخوانید
مرگ مشکوک زن جوانی که هوو داشت   همزمان با مرگ مشکوک زن جوان در بیمارستان و مشاهده آثار کبودی و ضرب و جرح روی بدن او فرضیه ارتکاب یک جنایت خانوادگی قوت گرفت. بیشتر بخوانید
سارق مسلح اسیدپاش دستگیر شد   رئیس پلیس پیشگیری تهران گفت: سارق مسلحی که دیروز در تعقیب و گریز اقدام به اسیدپاشی به سمت ماموران کلانتری ۱۱۳ بازار کرده بود، بازداشت شد. بیشتر بخوانید
برادرکشی در حیاط خانه پدری   آخرین فرزند یک خانواده ۷ نفره که به‌خاطر تقسیم ارث پدری با برادر بزرگترش درگیر شده بود وی را به قتل رساند و فرار کرد. بیشتر بخوانید
کلاهبرداری‌های گسترده از آگهی دهندگان فضای مجازی!   با دستگیری اعضای باند «زاغی» در مشهد، کارآگاهان اداره عملیات ویژه پلیس خراسان رضوی به جولان کلاهبرداران با رسید‌های جعلی بانکی از آگهی دهندگان فضای مجازی پایان دادند. بیشتر بخوانید
نوه ام باید اعدام شود   دختر ۱۴ ساله که به خاطر اعتراض‌های مادرش به وقت گذرانی زیاد او درفضای مجازی وی را خفه کرده بود، در حالی به پرداخت دیه و حبس در کانون محکوم شده که مادربزرگش به این رأی اعتراض کرده و او را مستحق اعدام می‌داند. بیشتر بخوانید   توصیه پلیسی:

هشدار پلیس در زمان پرداخت خرید‌های اینترنتی   کاربران باید در زمان انجام خرید‌های اینترنتی فیلترشکن خود را خاموش کنند. افراد زمانی که برای تلفن همراه خود فیلترشکن نصب می‌کنند باید بدانند که در زمان نصب فیلتر شکن در برخی موارد بدافزار‌هایی هم همراه آن نصب می‌شوند که ممکن است اطلاعات تلفن همراه را کپی و برای مبدا خود ارسال کند.

کاربران از نصب فیلترشکن‌هایی که منبع نامشخص دارد خودداری کنند، همچنین بهتر است برای انجام خرید‌ها و امور بانکی از اپلیکیشن‌هایی که بانک‌ها طراحی کرده‌اند استفاده کنند، چرا که امنیت بالاتری دارند.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم طالبان محسن رضایی محمد اسلامی وزرای دولت سیزدهم پارالمپیک اربعین 1400 بسته حوادث ویروس کرونا حوادث 9شهریور سه شنبه محرم طالبان محسن رضایی محمد اسلامی وزرای دولت سیزدهم پارالمپیک اربعین 1400 بیشتر بخوانید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۵۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟

قوانین ارث تعیین کننده افراد واجد شرایط برای دریافت سهم از اموال فرد فوت شده و میزان سهم هر یک از وراث است؛ در قانون مدنی ایران، سهم هر یک از وراث در قانون به طور دقیق مشخص شده است و با توجه به طبقه وراثی و درجه قرابت آنها با متوفی متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع ارث خواهر و برادر ناتنی است؛ طبق قوانینی که برای تقسیم ارث در نظر گرفته شده، تنها کسانی از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند که با او رابطه سببی یا نسبی داشته باشند؛ رابطه نسبی به رابطه خونی مانند ارتباط بین فرد با پدر و مادر یا فرزندان و خویشاوندانش گفته می‌شود؛ در صورتی که فردی با دیگری ازدواج کرده باشد، رابطه بین آن‌ها از نوع سببی است و تقسیم ارث طبق این رابطه بین آن‌ها انجام خواهد شد.

گاهی مواقع ممکن است پدر یا مادر متوفی (کسی که فوت شده) از قبل ازدواج کرده باشند، یا اینکه ازدواج مجدد داشته و از همسر دیگرشان صاحب فرزند شده باشند؛ در این شرایط باید وضعیت ارث خواهر و برادر ناتنی فرد نیز بر اساس انحصار وراثت مشخص شود.

منظور از خواهر و برادر ناتنی، افرادی است که از طریق پدر یا مادر با فرد رابطه نسبی خواهری و برادری دارند؛ طبق ماده ۸۶۷ قانون مدنی، خواهران ناتنی پدری و ناتنی مادری از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند.

بر اساس مواد ۹۱۶ تا ۹۲۷ قانون مدنی، خواهر و برادر ناتنی، در طبقه دوم از طبقات و درجات ارث قرار دارند و در صورتی این افراد می‌توانند از متوفی (کسی که فوت شده) ارث ببرند که فرد دیگری در طبقه اول ارث وجود نداشته باشد؛ یعنی اگر متوفی (کسی که فوت شده) پدر، مادر، فرزند یا نوه (که جزو طبقه اول ارث هستند) داشته باشد، ارث به خواهر و برادر ناتنی نمی‌رسد.

در صورتی که در طبقه ارث چند برادر و خواهر ناتنی پدری وجود داشته باشد، سهم برادران دو برابر خواهر آن‌ها خواهد بود؛ اما در شرایطی که برادر و خواهر ناتنی مادری در طبقات ارث باشند، ارث به صورت مساوی بین آن‌ها تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی پدری و هم خواهر و برادر ناتنی مادری در طبقه ارث حضور داشته باشند، اگر خواهر و برادر ناتنی مادری، یک نفر باشد، یک ششم ارث به او ارث خواهد رسید، بقیه دارایی‌ها برای خواهر و برادر ناتنی پدری متوفی خواهد بود.

در صورتی که خواهر و برادر ناتنی مادری بیش از یک نفر باشند، یک سوم ارث به او ارث خواهد رسید و مابقی ارث برای خواهر و برادر ناتنی پدری خواهد بود؛ اگر در طبقه دوم ارث، پدربزرگ و مادربزرگ و خواهر و برادر متوفی (کسی که فوت شده) حضور داشته باشند، در صورت وجود یک خواهر و برادر ناتنی مادری فقط یک ششم ارث به فرد خواهد رسید؛ در شرایطی که از خویشاوند مادری، یک جد (پدربزرگ) یا جده مادری (مادربزرگ) حضور داشته باشد، یک سوم ارث به وی (یک خواهر و برادر ناتنی مادری) رسیده و بقیه ارث برای سایر وراث خواهد بود.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی دارای خواهر یا برادر تنی باشند، خواهر و برادر ناتنی پدری ارث نمی‌برد و ارث تنها میان خواهر و برادر تنی و خواهر و برادر ناتنی مادری تقسیم خواهد شد.

کد خبر 750533

دیگر خبرها

  • دختر بچه ۱۰ ساله همبازی‌اش را در مسعودیه به قتل رساند!
  • ببینید | شعار مرگ بر اسرائیل در حیاط خلوت صهیونیست‌ها
  • پشیمانی پدری که دختر ۲۱ ساله‌اش را سلاخی کرد
  • قتل مرد یزدی در خانه اش
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • روایت دختران حاج قاسم از اصفهان تا خانه پدری
  • پسر جوان مادرش را در خانه آتش زد
  • پدری در فهرست فروش، عقل‌مان را از دست نداده‌ایم!
  • راز قتل مرد جوان پس از ۳ ماه برملا شد